Oferte WOW pentru vacanta ta!

Și nouă ne plac vacanțele, de aceea prin ofertele HappyMonday.ro dorim să te ajutăm să călătorești mai mult. Împreună descoperim locuri minunate în fiecare zi de luni!

Nu rata niciuna dintre ofertele noastre!

Acum e mai simplu să primești ofertele noastre direct pe Facebook Messenger, în fiecare zi de luni, când se activează ofertele noi de vacanță. Nu trebuie să îți instalezi nicio aplicație, nu trebuie să îți adaugi emailul la newsletter, nu trebuie să intri din 5 în 5 minute pe site.

Trebuie doar să te împrietenești cu HappyBot, robotul nostru iubitor de călătorii, care îți aduce ofertele direct în Facebook Messenger.

Apasă butonul "Get Started" pentru a începe conversația și înscrie-te la notificările noastre apăsând butonul "Vreau ofertele 💗"

Alătură-te comunității noastre de iubitori de călătorii!


Serviciile turistice cumpărate pe site-ul HappyMonday.ro sunt comercializate de către Agenția de turism Booktravel | Licență de turism nr. 3004 / 21.06.2011 | Brevet turism nr. 238/2001
Poliță de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere și-sau a sumelor achitate de către turiști în cazul insolvenței sau falimentului agenției de turism: POLITA Seria: I Nr. 49503 emisă de SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA, valabilă până la 12.01.2018.

Vizualizare documente (versiune PDF): brevet turism | licență turism | poliță de asigurare


Creat cu multă de echipa Ghiduri-Turistice.info, cea mai activă comunitate de iubitori de călătorii din România.


Web design si web development de Mioritix Media // agentie web Timisoara

Plati online prin mobilPay
HappyMonday.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >