HappyMonday.ro înseamnă 100% avantaje pentru tine!

Un concept unic în online-ul românesc, creat pentru cei pasionaţi de călătorii

OFERTE
SĂPTĂMÂNALE

În fiecare zi de luni primești doar ofertele de vacanțe și city break-urile în care chiar se merită să investești.

CUMPERI SIMPLU
ȘI RAPID

Îți poți cumpăra noua aventură, online, direct cu cardul, iar dacă nu ai toți banii pe loc, poți să cumperi și în rate.

CU NOI DESCOPERI
LOCURI MINUNATE

Ne folosim de experiența noastră de aventurieri înrăiți pentru a pune la punct cele mai interesante călătorii, special pentru tine.

VACANȚE CREATE
SPECIAL PENTRU TINE

Știm că ești ocupat, de aceea îți oferim pachete de vacanță și city break-uri în diferite orașe și date de plecare, astfel încât concediul tău să se integreze fără probleme în programul tău.

Booktravel

Booktravel partenerul vacanţelor tale

Suntem alături de tine şi te ajutăm să găseşti cele mai bune oferte de vacanţă. Dacă ai nevoie de mai multe informaţii îţi stăm la dispoziţie cu:

Asistență 24/7

Îţi suntem alături pe toată durata vacanţei tale cu asistenţă turistică 24/7, pentru ca tu să te poţi bucura de fiecare moment frumos.

Hoteluri verificate personal

Hotelurile din ofertele noastre sunt special alese şi testate de echipa noastră, pentru a-ţi putea aduce cele mai bune oferte de cazare.

Plata în rate

Nu-ţi face griji pentru bugetul tău de vacanţă. Plăteşti în rate eşalonate, astfel încât să ai un concediu reuşit şi să rămâi şi cu bani de buzunar.

Agent dedicat

Un agent din echipă îţi stă la dispoziţie înainte şi pe toată durata sejurului, cu informaţii complete despre rezervare, atracţii şi multe altele.

Informaţii utile şi gratuite

Ai nevoie de mai multe informaţii pentru vacanţă? Întreabă-ne! De la recomandări pentru restaurante, la liste de atracţii turistice sau activităţi, suntem aici pentru tine.

Siguranţă, transparenţă şi seriozitate

Ne mândrim cu servicii turistice de înaltă calitate şi cu parteneri pe măsură, astfel ca tu să ai parte de vacanţa la care ai visat dintotdeauna.

Vrei să afli primul de ofertele HappyMonday.ro?

În fiecare zi de luni HappyMonday.ro îți aduce vacanțe și city break-uri la #tarifeWOW.
Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.

Cum poți fi sigur că afli de oferte?
Ai două opțiuni. Dă un LIKE paginii noastre de Facebook sau înscrie adresa ta de e-mail la newsletter-ul nostru și vei fi primul care primește ofertele noastre la #tarifeWOW.

Serviciile turistice cumpărate pe site-ul HappyMonday.ro sunt comercializate de către Agenția de turism Booktravel | Licență de turism nr. 3004 / 21.06.2011 | Brevet turism nr. 238/2001
Poliță de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere și-sau a sumelor achitate de către turiști în cazul insolvenței sau falimentului agenției de turism: POLITA Seria: I Nr. 49503 emisă de SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA, valabilă până la 12.01.2018.

Vizualizare documente (versiune PDF): brevet turism | licență turism | poliță de asigurare


Creat cu multă de echipa Ghiduri-Turistice.info, cea mai activă comunitate de iubitori de călătorii din România.


Web design si web development de Mioritix Media // agentie web Timisoara

Plati online prin mobilPay
HappyMonday.ro foloseşte COOKIES pentru a putea să îți optimizeze și îmbunătățească experiența pe site. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >